1. Home
  2. E-post
  3. Signatur i webbmailen

Signatur i webbmailen

Signatur

För att skapa eller redigera en signatur går ni till Inställningar i menyn till vänster och klickar sedan på Identiteter. Sedan väljer du den identitet du vill redigera (som standard finns endast en). Där kan du redigera både er signatur och andra relaterade inställningar. För att spara inställningarna klickar ni på Spara.

HTML-signatur

Om du till exempel vill ha ditt företags logotyp i din signatur när du skickar ett meddelande via webbmailen så kan du följa nedanstående steg.

För att få till detta behöver du först ladda upp din bild någonstans där den finns tillgänglig publikt, till exempel ditt webbutrymme hos oss eller till en webbalbumstjänst.

Gå sedan till Inställningar högst upp till höger och sedan till Identiteter. Väl inne på sidan väljer du din identitet i vänsterspalten och sedan klickar du på den lilla bildikonen ovanför signaturen.

Därefter kan du klicka på bild-ikonen i verktygsfältet ovanför signaturen för att ladda upp en bild som du vill infoga i signaturen. Bilden-filen får max var 64 kB stor. Är den större än så behöver du först komprimera den.

Klicka sedan på Spara för att spara din nya signatur.

För att din signatur sedan skall visas i meddelanden som du skriver behöver du även gå till Inställningar och Redigering av meddelanden. Väl inne på sidan bör du ställa in Skriv meddelanden i HTML-format som Alltid och Infoga signatur automatiskt som Alltid:

Klicka sedan på Spara. Nästa gång du skriver ett meddelande i webbmailen skall din signatur visas automatiskt.

Was this article helpful?

Related Articles