1. Home
  2. Wordpress
  3. Så fungerar WordPress (videoguider)

Så fungerar WordPress (videoguider)

Så fungerar WordPress – del 1

Idag drivs en tredjedel av världens alla webbplatser med WordPress. I del 1 av Så fungerar WordPress förklarar Karl Emil Nikka bakgrunden till WordPress popularitet och visar hur du kommer igång med din egen WordPress-webbplats hos Loopia.

Så fungerar WordPress – del 2

I det andra avsnittet om hur WordPress fungerar hos Loopia visar Nikka hur anslutningarna till webbplatser säkras med HTTPS för högre säkerhet och bättre ranking i Googles sökresultat.

Så fungerar WordPress – del 3

I det tredje och avslutande avsnittet om hur WordPress fungerar visar Nikka hur en WordPress-installation bör skyddas och förklarar vikten av goda säkerhetskopieringsrutiner.

Skapa en proffsig hemsida i WordPress hos Loopia

Installera WordPress med ett klick i Loopia Kundzon och välj bland tusentals olika teman och tillägg för att få din hemsida exakt så som du vill ha den. Se några exempel på teman nedan och läs mer om WordPress hos Loopia »

WordPress-tema 1 WordPress-tema 2 WordPress-tema 3
WordPress-tema 4 WordPress-tema 5 WordPress-tema 6