1. Home
  2. FTP
  3. Mitt CGI-skript fungerar inte
  1. Home
  2. Utveckling/Teknik
  3. Mitt CGI-skript fungerar inte

Mitt CGI-skript fungerar inte

Det vanligaste problemet med CGI-script som ej fungerar är att du laddat upp det via Binary-läget i din FTP-klient samt att sciptet har Windows-radbrytningar (CRLF) istället för Unix-radbrytningar (LF) som behövs för att scriptet ska fungera.

För att åtgärda detta anger du i din FTP-klient att uppladdningen ska ske via Text-läget och FTP-servern konverterar då radbrytningarna automatiskt.

För övriga problem mailar du lämpligast in länken till det script som du inte lyckas få att fungera till oss på support@loopia.se, så hjälper vi dig att felsöka i mån av tid.