Ändra layout i Loopias Webbmail

Denna guide går igenom hur man justerar sin layout i Loopias webbmail genom att tex välja antalet kolumner som ska visas efter att du har loggat in.

Börja med att klicka på kugghjulet längst upp i inkorgens lista av inkomna meddelanden:

På den panel som då dyker upp så väljer du bara “Lista” under “Layout” precis som nedanstående bild visar för att sedan trycka på spara som pil 2 visar. Sen är det klart!

Dessa inställningar går självfallet alltid att ändra fram och tillbaka tills det passar.