Denna guide används endast av Loopias återförsäljare.
Du kopplar bort en kund från dig som återförsäljare under Mina kunder i ÅF-Zon. Kundens konto sägs inte upp – det är bara kopplingen mellan kunden och dig som återförsäljare som tas bort, så att kunden själv kan administrera sitt konto.
Koppla bort en kund
- Gå till Mina kunder.

- Klicka på X till höger för att koppla bort kunden från dig som återförsäljare.

