1. Home
  2. E-post
  3. Hur krypterar jag min e-posttrafik?

Hur krypterar jag min e-posttrafik?

Om du önskar köra SSL-kryptering för adress@mindoman.se så behöver du ställa in nedanstående inställningar/portar för kontot på din dator. Som säkerhetstyp ska SSL/TLS/STARTTLS anges. Hur valet ser ut varierar mellan olika e-postprogram. Läs mer i guiderna för respektive e-postprogram för mer detaljerad information.

Servrar

Inkommande server: mailcluster.loopia.se
Utgående server: mailcluster.loopia.se

Portar

Inkommande (POP3): 995
Inkommande (IMAP): 993
Utgående (SMTP): 465 (Alternativt 587 i vissa e-postprogram)

Inloggning

Användarnamn: adress@mindoman.se (ersätt med din e-postadress)
Lösenord: De du angett när du skapade e-postadressen