1. Home
  2. Loopia Sitebuilder (Äldre versioner)
  3. Sitebuilder: Hur byter jag tema?

Sitebuilder: Hur byter jag tema?

Denna guide gäller Sitebuilders installerade före 2020-06-23

Är man inte nöjd med det tema man valt så kan man självfallet byta om så önskas. Logga bara in i din Sitebuilder och följ dessa steg:

1. Klicka på menyvalet ”Stil” uppe i det vänstra hörnet och välj sedan ”Ändra mall”.
  2.  Välj önskad mall i den lista som dyker upp. Mallarna är sorterade i olika kategorier:
  • Responsiv
  • Premium
  • Gratis

Responsiva mallar innebär att de anpassar sig efter den enhet som besökare använder sig av,  t.ex. skärmen på en telefon eller surfplatta.

Premium är de mallar som ingår i Sitebuilder-paketen Large och XLarge.

Gratis listar samtliga 120 mallar som ingår i Sitebuilder Small och Sitebuilder Medium.

Obs! Om du ångrar din ändring av mall så kan du gå tillbaka till den du tidigare hade genom att välja ”Ångra stilmall” längst till vänster. Detta val försvinner dock om man börjar göra ändringar på den nya mallen.
Har du stängt ner Sitebuildern efter att ha ändrat mall så kan du alltid byta tillbaka till den tidigare mallen manuellt enligt guiden ovan.