1. Home
  2. E-post
  3. Hämta e-post till Gmail

Hämta e-post till Gmail

För att kunna hämta hem e-postmeddelanden från ett Loopia-konto till din Gmail-inkorg behöver du utföra följande:

1. Börja med att logga in på ditt Gmail-konto, väl inne vid inkorgen klickar du på kugghjulet i det övre högra hörnet och väljer Visa alla inställningar.

2. Klicka sedan på Konton och import, därefter Lägg till ett e-postkonto vid ”Kolla e-post från andra konton”.

3. I följande popup-ruta som dyker upp anger du din e-postadress.

4. Ange sedan:

• Användarnamn: Din fullständiga e-postadress
  • Lösenord: Det lösenord som du har angett för din e-post i Loopias Kundzon
  • POP-server: mailcluster.loopia.se

Klicka i Använd alltid en säker anslutning (SSL) när du hämtar e-post och ändra Port till 995.

Klicka även i Lämna en kopia av hämtade meddelanden på servern om du önskar lämna en kopia hos oss av samtliga e-postmeddelanden som hämtas till er Gmail-inkorg.

Klicka sedan på Lägg till konto.

E-post som inkommer till er inkorg hos oss kommer sedan hämtas in till Gmail-inkorgen. Notera att om ditt e-postkonto hos oss har mycket e-post i inkorgen så kan det ta någon dag (upp till ett par tre dagar enligt Google) innan samtliga meddelanden visas i din Gmail-inkorg.