WordPress har fastnat i “Underhållsläge/Maintenance mode”

När uppdateringar görs för WordPress så ställs sidan i ett underhållsläge för att informera besökaren att sidan existerar men att för tillfället utförs underhåll. Detta brukar i regel släppa inom någon minut men det sker ibland att underhållsläget fastnar och inte exponerar din sida, något som du dock kan lätt åtgärda på egen hand.

Du behöver ditt FTP-program och dina FTP-uppgifter för att ansluta mot utrymmet hos oss.
Klicka här för att se våra guider gällande FTP.

När du har anslutit via ditt FTP-program så klickar du dig till installationen av WordPress och letar sedan efter filen .maintenance i roten på installationen och tar bort filen. Du bör efter detta kunna ladda om din WordPress-sida för att felmeddelandet skall ha försvunnit och din sida skall visas som tidigare.