1. Home
  2. E-post
  3. Exchange Online i Loopia
  1. Home
  2. Microsoft 365
  3. Exchange Online i Loopia

Exchange Online i Loopia

Loopia erbjuder tre varianter av Exchange Online som är en molnbaserad epost-tjänst i Microsoft 365.
Exchange Online Kiosk, Exchange Online Plan 1 och Exchange Online Plan 2.
Denna guide förklarar de stora skillnaderna på dessa tre och även vad som skiljer dem från den Exchange-lösning du har idag hos Levonline, Crystone, Space2U och Websupport (On Prem).

Molnbaserad Exchange-epost istället för ”On Prem”

Exchange Online är en molnbaserad eposttjänst som hanteras av Microsoft365.
Fördelar med en sådan tjänst är främst upptid, hastighet och versionsoberoendet.
I samtliga versioner ingår den webbaserade versionen av Outlook och då alltid den senaste versionen när du loggar in.
Tack vare detta vet du att säkerhet, funktioner och användarvänlighet alltid är av senaste snitt.
Du kan om du vill givetvis också hantera din epost i din telefon eller via ett epostprogram på din dator/surfplatta.

Exchange Online via Loopia

Fördelen med att ha Exchange Online via en leverantör som Loopia är att du kan kombinera den höga upptiden/funktionaliteten av den molnbaserade lösningen samtidigt som Loopia erbjuder dig Svensk support på de grundläggande funktionerna 365 dagar om året. Vi hjälper dig med inställning/felsökning av ditt epostkonto, eventuella DNS-justeringar och rådgivning. Skulle du vilja ha mer avancerad konsultation runt Microsoft 365 erbjuds du detta till ett förmånligt pris via vår samarbetspartner Techbuddy

Vad skiljer de olika paketen åt?

Exchange OnlineKioskPlan 1Plan 2
Pris ex moms(ink moms)39.20:- (49:-)71.20:- (89:-)119.20:- (149:-)
Lagringsutrymme per e-postkonto2GB50GB100GB
Meddelandestorlek25MB150MB150MB
Bifogade filer25MB25MB25MB
Activesync-enheter anslutna100st100st100st
Förstklassigt SPAM och VirusfilterJaJaJa
AdressbokJaJaJa
Delbar kalenderJaJaJa
POP/IMAP Endast POP3JaJa
Outlook online (Webb-versionen)JaJaJa
Skype för företag-integrationJaJaJa
Prioriterad inkorgNejJaJa
ArkiveringsutrymmeNej50GB1.5TB
RöstbrevlådaNejNejJa
Dataförlustskydd (DLP)NejNejJa