1. Home
  2. Loopia Sitebuilder (Äldre versioner)
  3. Sitebuilder: Egen logotyp i sidhuvudet

Sitebuilder: Egen logotyp i sidhuvudet

Denna guide gäller Sitebuilders installerade före 2020-06-23

En egen logotyp läggs in via verktyget ”Designer”. Logga in i din Sitebuilder och följ nedanstående steg:

1. Välj ”Stil” och sedan ”Designer” för att få fram en vänsterspalt med temainställningar.
  2. Välj ”Logotyp” under rubriken ”Färger”.
  3. På den ruta som då dyker upp, välj ”Redigera” och sedan ”Välj bild”.
  4. Du får nu upp filhanteraren där du antingen kan välja en redan uppladdad bild, eller ladda upp en ny från din dator med hjälp av knappen ”Ladda upp filer”.
  5. Efter att du valt din bild så kan du justera logotypens position och bredd i vänsterspalten igen.
  6. Spara genom att klicka på den blå knappen som heter ”Spara” längst upp i vänstra hörnet.