1. Home
  2. Loopia Sitebuilder
  3. Loopia Sitebuilder: Hantera din startsida

Loopia Sitebuilder: Hantera din startsida

När du har installerat Loopia Sitebuilder och valt mallen kommer du till Sitebuilder, där kan du redigera och anpassa din hemsida. Vi rekommenderar att du börjar med startsidan, eftersom det är det första dina besökare ser.

Hitta startsidan i menyn

Du kan identifiera startsidan i listan över sidor genom att se en husikon bredvid sidnamnet.

Om du vill byta startsida svävar du över sidan och klickar du på husikonen.

Redigera block

Du kan ändra din webbplatslayout genom att lägga till eller ta bort blocken och deras element.

Börja anpassa din webbplats genom att klicka på de befintliga blocken för att lägga till text eller annat innehåll. Håll muspekaren över elementet du vill redigera så ser du den dedikerade menyn.

Redigera text

Om du vill lägga till text på sidan klickar du på ett fördesignat textblock och börjar skriva. Du kan skriva in det innehåll du vill ha eller klistra in.

När du skriver kommer du att märka att ett verktygfält för textformatering öppnas ovanför texten. Använd det här verktygsfältet för att ändra textformateringen.

I det här verktygsfältet kan du göra följande:

• Justera texten
  • Gör texten fet, understryk eller kursivera den.
  • Ändra textfärg
  • Skapa en ordnad eller oordnad lista.
  • Skapa en rubrik högst upp i texten
  • Ändra teckensnittsformat

Lägga till bilder

Du kan fortsätta använda demobilderna i mallen, ersätta demobilderna med våra gratis stockfoton eller ladda upp dina egna bilder från din dator