1. Home
  2. Återförsäljare
  3. Ställa sig som teknisk kontakt åt slutkund

Ställa sig som teknisk kontakt åt slutkund

Denna guide används endast av Loopias återförsäljare.

Genom denna guide visar vi hur du kan ställa dig som återförsäljare som teknisk kontakt åt din slutkund.

När du som återförsäljare står som teknisk kontakt åt slutkunden så får du bättre kontroll på kontot. Bland annat så skickas användaruppgifterna till dig istället för till slutkunden när man klickar på ”Glömt lösenord” vid inloggning.

Steg 1:
Börja med att logga in på slutkundens konto. Detta gör du genom din ÅF-zon och ”Mina kunder”.

Klicka på + bredvid din kunds namn för att få fram menyn.

Klicka sedan på ”Logga in” för att komma till kundens Kundzon.

Steg 2:
Du är nu inne på kundzonen där du kan administrera kundens konto och tjänster.

För att komma till kundens faktura och kontaktuppgifter går du in via ”Kontoinställningar” -> ”Kontoinnehavare”.

Steg 3:
Här kan du ställa in dig som återförsäljare som teknisk kontakt. Klicka i ”Ja, återförsäljare” under Separat teknisk kontakt. Glöm inte att sedan klicka ”Spara”.