1. Home
  2. Loopia Sitebuilder (Äldre versioner)
  3. Sitebuilder: Hur man lösenordsskyddar sidor

Sitebuilder: Hur man lösenordsskyddar sidor

Denna guide gäller Sitebuilders installerade före 2020-06-23

Om man endast vill att några specifika personer ska ha tillgång till hemsidan eller specifika undersidor så kan man använda sig av ett lösenordsskydd. Besökaren kommer då mötas av en ruta där användarnamn och lösenord begäras när den går in på sidan.

Du lägger in ett lösenordsskydd enligt nedan:

1. Gå in under ”Inställningar” och klicka sedan på ”Redigera lösenordsskydd”.
  2. På den panel som då dyker upp kan du ange det användarnamn och lösenord som krävs samt välja vilken eller vilka sidor som lösenordsskyddet ska gälla för.ss+(2015-11-10+at+08.27.33)
  3. Du kan nu spara. Observera dock att det inte kommer fungera förrän sidan har publicerats, vilket du finner en guide om här.