Villkor Google Ads-kupong

1. Erbjudandet gäller enbart kunder med faktureringsadress i Sverige. Endast en kampanjkod per annonsör.
  2. För att aktivera det här erbjudandet: behöver du ange din kampanjkod i ditt konto före det angivna utgångsdatumet du fått tillsammans med din värdecheck.
  3. För att ta del av det här erbjudandet måste du ange koden inom 14 dagar från det att den första annonsen visades från ditt första Google Ads-konto.
  4. För att kvalificera sig för kampanjkrediten måste du ha spenderat 250 SEK på din kampanj, exklusive skatter, inom 30 dagar efter att koden applicerades. Att enbart göra en inbetalning på 250 SEK är inte tillräckligt. Ackumuleringen av annonseringskostnader till ett värde av 250 SEK börjar efter att koden applicerats.
  5. När väl 2 och 3 är genomförda, kommer kampanjkrediten att aktiveras inom cirka 5 dagar till fliken Fakturering i ditt konto.
  6. Krediterna räknas enbart på framtida annonseringskostnader. Krediterna kan inte användas på kostnader genererade innan koden applicerades.
  7. Du kommer inte få någon notifiering när krediten har använts upp och all fortsatt annonsering kommer därefter dras från din registrerade betalningsform. Om du inte vill fortsätta annonsera, kan du pausa eller ta bort din kampanj när som helst.
  8. Ditt konto måste ha blivit fakturerat av Google Ads och vara i god ordning för att du ska ha rätt till en kampanjkredit.
  9. För fullständiga villkor och bestämmelser, se: http://www.google.se/intl/sv/ads/coupons/terms.html