Vidarebefordra WWW-trafik, LoopiaDNS

Denna guide visar hur du för ett LoopiaDNS-konto vidarebefordrar WWW-trafik.

Börja med att i kundzonen klicka på domänen som du vill göra inställningen för.

Obs. för samtliga val kan du välja att Synkronisera domännamnet och subdomänen www. Det innebär att du gör samma åtgärd för både domännamnet med och utan www.

Vidarebefordra med ram

Denna valmöjlighet vidarebefordrar besökare, genom en ram-sida hos oss, till mål-adressen. På så sätt kvarstår domännamnet i webbläsarens adressfält. Det är även möjligt att ange en titel och diverse meta-information (för sökmotorer).

Klicka Vidarebefordra och markera därefter Vidarebefordra för att kunna göra inställningar för pekningen. Följande information kan nu anges.

Mål
Den adressen du vill vidarebefodra dina besökare till (obligatorisk). T.ex.: http://www.dindoman.se/~mindoman/
Titel
Den titel som visas i webbläsaren för dina besökare (icke obligatorisk).
Nyckelord
De nyckelord (meta-information) du vill ska användas för din adress (icke obligatorisk). Det du anger här blir en del av de meta-taggar som skapas för din adress.
Beskrivning
Den beskrivning (meta-information) du vill ska användas för din adress(icke obligatorisk). Det du anger här blir en del av de meta-taggar som skapas för din adress.

Skicka vidare till extern URL

Välj Vidarebefordra och därefter Skicka vidare till extern URL. Denna valmöjlighet vidarebefordrar besökare direkt till angivet mål. På så sätt visas måladressen i webbläsarens adressfönster.

Mål
Den adressen du vill vidarebefordra dina besökare till (obligatorisk). T.ex.: http://www.dindoman.se/~mindoman/