Skapa LoopiaDNS-konto

När du registrerar ett domännamn genom oss får du automatiskt tillgång till ett LoopiaDomän-konto. Du kan där också välja att uppgradera till vårat mer avancerade paket LoopiaDNS.

Om du redan har ett domännamn hos en annan leverantör som du önskar flytta till LoopiaDomän eller LoopiaDNS-tjänsten kan du skapa/köpa ett nytt konto på vår hemsida (www.loopia.se) under fliken LoopiaDNS.

LoopiaDomän
Genom att välja Skapa konto i menyn till höger. Du uppmanas då att ange det domännamn du vill flytta till oss.

LoopiaDNS
Du startar ett LoopiaDNS-konto genom att välja Beställ högst upp i den högra menyn. Du uppmanas då att ange det domännamn du vill flytta till oss eller om du vill beställa ett nytt domännamn.