Migrera Sitebuilder (v7) till (v8)

Inledning

I denna guide visar vi hur du flyttar över en befintlig Sitebuilder-webb till en senare version av vår Sitebuilder.

Vänligen notera att den nya Sitebuildern ska ha ett snarlika system som v7 och att din sida troligen kommer att kunna flyttas över direkt med bibehållna inställningar och innehåll, men kan behöva justeras delvis i efterhand. Observera att du INTE kan återgå till en tidigare version efter att uppdateringen är gjord.

Denna version av vår Sitebuilder är precis som föregående version (v7) fullt responsiv. Det innebär att Sitebuildern fungerar på alla enheter, t ex stationär dator, surfplatta och mobiltelefon.

Guide

Logga in i din Sitebuilder. Längst upp finns det en banner, till vänster står det En kostnadsfri uppgradering är tillgänglig – LÄS MER och du klickar på “LÄS MER” för att starta uppgraderingen.

Läs noga igenom den information som följer. Bland annat att ditt innehåll och dina inställningar kommer att bevaras.

Observera att det inte är möjligt att gå tillbaka till en tidigare version när du har uppdaterat till version 8.

Om du är säker på att fortsätta, välj “UPPGRADERA NU” för att gå vidare till den nya versionen utav din sitebuilder.

Du är nu klar och kan börja ändra din hemsida i din nya Sitebuilder v8.