Mallar för Sitebuilder (v7)

Vänligen observera att denna guide gäller Sitebuilders som installerats före 2016-10-06. Har du installerat din Sitebuilder efter dess eller inte genomfört installationen än så finner du de aktuella guiderna för den nya Sitebuildern här

Detta är en översikt av de designmallar som du kan välja bland i respektive paket för Loopia Sitebuilder. Du kan också kostnadsfritt prova Loopia Sitebuilder på https://www.loopia.se/sitebuilder/ och då granska mallarna i detalj samt förstås testa övriga funktioner i verktyget.

Ingår i Sitebuilder Small (5 st)

Namn: Smart Inc, ProSkip, Lift Module, Language Course, YelAudio.

Ingår i Sitebuilder Medium (15 st)

Namn: Lift Module, Georgia, ProSkip, Smart Inc, Shutter, Sycamore, Beta Studio, Joel Money, Language Course, Hotel Koya, Modern White, Florentina Vintage, Copenhagen Collective, YelAudio.

Ingår i Sitebuilder Large (70+ st)

Nr 1 – 9, namn: Particle, Alexander, Quest, Mikkeli, Specify, Panorama, Range, Explore, Organic.

Nr 10 – 18, namn: Keystone, Interact, AK-studio, Transition, Spiritus, Adventure, Atlantic, Faaber, Verbier.

Nr 19 – 27, namn: Portrait, Unknown, Square, Nordic, Oliver Thames, Swan, Wedding day, Masonry, Abroad.

Nr 28 – 36, namn: Prism, Nineteen-twenties, House blend, Ampersand, Sullivan, Facet, Moments, Trivia, Alpha studio.

Nr 37 – 45, namn: Views, Day dreamer, Tallships, Wilderness, Meadow sunset, Roots, Iceberg, Educate, Limited.

Nr 46 – 54, namn: Floe, Shinjuku, Snowflake, Bernadett, Selection, Joel Money, Beta studio, Tag entertainment, Copenhagen collective.

Nr 55 – 63, namn: Florentina Vintage, Georgia, Lift module, Sycamore, Macaw, Smart Inc, ProSkip, Mr and Mrs, Kyobashi online.

Nr 64 – 72, namn: Hotel Koya, Rook Nightclub, Wishful, Wolf horizon, Language course, Modern white, Trvl, Stream market, Print shop.

Nr 73 – 81, namn: Norsk, Pearl, Hatch, 707design, Tropical travel, Mark Neil, Sofia, Ocean travel, SummerBlue.

Nr 82 – 90, namn: Surf and love, Sarasota, Desktop, South peaks, Langkawi, Valley lake, April gardens, June, Thorne.

Nr 91 – 98, namn: Shutter, Stitch, Zinabar, Azabache, Tukana, Tarifa, Chocolate, YelAudio.