POP3 och spara kopia på servern

För att inte riskera att ditt e-postprogram kommer att ladda hem dubbletter av dina meddelanden och även meddelanden du raderat i ditt e-postprogram måste du först kontrollera att du raderar dina meddelanden på servern eller kopierar dem till en annan katalog i ditt e-postkonto. Detta då äldre versioner av Outlook och även MacMail kan tolka dina meddelanden du sparat på servern som nya i samband med uppdateringar på servern eller i dina inställningar i din klient.

Du kan då göra ett av följande två alternativ:

Alternativ 1: Radera dina sparade meddelanden på servern:

Kryssa först i att dina meddelanden ska raderas från servern efter att det har hämtats och sedan synkronisera om din konto. Annars är risken stor att samtliga meddelanden som finns på servern återigen laddas till din inkorg då MacMail/Outlook kan tro att dessa är nya. Du bör inte uppdatera till våra server-uppgifter innan du har kryssat i att radera dina meddelanden på servern och sedan loggat in på https://webmail.loopia.se för att verifiera att dina meddelanden på servern är raderade.

Alternativ 2: Flytta alla meddelanden till en annan mapp på servern:

Kontakta oss på support@loopia.se med ditt kundnummer och vilken epostadress detta gäller. Be oss sedan att flytta samtliga meddelanden till den underkatalog. När du fått ett meddelande av oss att det är genomfört kan du sedan uppdatera dina serveruppgifter enligt guiden

Was this article helpful?

Related Articles