Installera Exchange i Outlook 2010

Att installera din Office365 e-post i Outlook 2010 är en simpel procedur.
Då Microsoft ligger bakom båda produkterna så är själva inställningsförfarandet snabbt och smidigt och du kan på nolltid komma igång med din e-post, kalender mötesinbjudningar m.m.

Så här kommer du igång:

I Outlook 2010 så väljer du fliken “Arkiv” och sedan “Lägg till konto”

Nu öppnas en popup där du nu anger ditt namn (Det som syns som avsändare) din e-postadress och lösenordet tillhörande e-postadressen.

Välj sedan nästa så kommer Outlook att identifiera dina server-inställningar och slutföra kontoinstallationen.

Efter detta kan du nu använda ditt Office365-konto i din Outlook.