IdrottOnline

Den 19 april lanserade IdrottOnline en ny domänhantering som bl.a medförde att DNS-inställningar på din domän behöver säkerställas och korrigeras för att ni ska kunna fortsätta nå er webbplats på IdrottOnline.

De ändringar som behöver göras är:

CNAME skall peka på peka.idrottonline.se för www.dindomän.se
A-pekare skall peka på 174.129.25.170 för dindomän.se, din domän utan www.

Dessa ändringar utförs i din kundzon genom att du klickar på ditt domännamn och sedan på den blåa knappen ”DNS-Editor” under ”Fler Inställningar….”.

Se även denna guide för DNS ändringar: https://support.loopia.se/wiki/dnseditorn-a-och-cname/.

Efter denna ändring är utförd så tar det från några timmar till ett dygn innan pekningen fungerar fullt ut.

Tänk på att du även måste ha konfigurerat ditt konto hos Idrottonline för att en DNS-pekning mot de ska kunna fungera med ett eget domännamn.