Hur registrerar jag ett Exchange-konto på min Windows Phone

I denna guide kommer vi gå igenom hur du lägger till ett Exchange-konto på din Windows Phone (i denna guide har vi använt en Nokia Lumia 635).

Börja med att dra ner aviseringsfältet högst upp och sedan klickar du på Alla inställningar:

Klicka på rubriken e-post+konton.

Klicka på valet lägg till ett konto.

Klicka på valet Exchange.

På denna sida så fyller du i E-postadress och Lösenord för ditt Microsoft 365-konto som du nyligen har skapat och slutför genom att klicka på logga in.

Nu kommer din Windows Phone att söka efter inställningarna för ditt Exchange-konto hos Microsoft, när det är klart så kommer ditt Exchange-konto vara tillagt och redo att användas efter du klickat på knappen klart

Behöver du hjälp med att installera din e-post?

Kontakta vår samarbetspartner TechBuddy så får du hjälp av en Buddy som är expert på e-post hemma hos dig, på ditt företag eller på distans.