Frågor och svar om vårt nya utseende

Den 1 september 2022, lämnar vi det gamla bakom oss och uppdaterar vårt utseende. Vi har tagit fram en ny logga med nya färger som en del av vår nya visuella identitet. Här får du svar på det mesta som du kan behöva veta om förändringen.

Vad betyder de här förändringarna för mig?

Ärligt talat, inte så mycket. Men, precis som världen runt oss har förändrats, var det dags för oss att göra det också. Med vårt nya utseende kan vi stärka vårt varumärke och förbättra våra tjänster som hjälper entreprenörer, företag och privatpersoner att förverkliga och nå ut med sina idéer.

Jag har fått en faktura / ett mail / post med er gamla logga, varför då?

Den 1 september 2022 uppdaterade vi vår hemsida och sociala kanaler med Loopias nya utseende. Det kan dock ta ett tag innan allt är på plats, så om du har fått information från oss med vår gamla logga, behöver du inte vara orolig.

Jag har feedback om den nya hemsidan eller det nya utseendet, vem kan jag vända mig till?

Vi har försökt ta med oss det bästa in i det nya men du är varmt välkommen att maila oss på feedback@loopia.se om du har feedback eller om du upptäckt något som inte står rätt till på hemsidan.

Jag visar er logga på min hemsida, var kan jag få tag på den nya?

Om du är sponsrad av oss eller av annan anledning vill visa upp vår logga på din hemsida så kan du hitta den nya loggan (fr.o.m 1 september) i flera olika format i vårt pressrum

Kommer mina tjänster hos er att förändras?

Nej, vi ändrar just nu inget med våra tjänster eller priser och självklart finns samma prisvinnande support tillgänglig alla dagar, året runt om du behöver hjälp.

Varför är inte kundzonen/bloggen/kunskapsdatabasen uppdaterade?

Under hösten kommer vi att uppdatera våra olika sidor och portaler med den nya visuella identiteten under flera omgångar. Därför kan det dröja innan alla våra olika portaler och sidor är helt uppdaterade. Men vi lovar, allt kommer i sinom tid få sig en rejäl uppfräschning.

Was this article helpful?

Related Articles