Flytthjälp från ComHem

Hej och välkommen till Loopia!

Vad kul att du vill flytta din e-post till oss! Vi ser fram emot ett långt och framgångsrikt samarbete tillsammans med dig.

För att kunna flytta din e-post måste vi få lite hjälp av dig genom att tillhandahålla uppgifterna för de e-postkonton som du vill ha kopierade till oss.

När du färdigställt din beställning och fått tillgång till ditt konto, skickar du helt enkelt ett mail till comhem@loopia.se med ditt kundnummer hos oss på Loopia (Här hittar du ditt kundnummer), samt en lista på de e-postadresser som du vill ha flyttade tillsammans med deras respektive lösenord, så kan vi börja flytta dem direkt!

Ett exempel på formatering kan se ut såhär:

epost1@adress.se Lösenord1
epost2@adress.se Lösenord2
epost3@adress.se Lösenord3
epost4@adress.se Lösenord4
epost5@adress.se Lösenord5

När vi mottagit meddelandet med de uppgifter vi behöver så kommer vi börja flytta dina e-postadresser så snart som möjligt och kommer svara tillbaka på ditt meddelande direkt det är ordnat och du kan börja använda dina sprillans nya e-postkonton!

När vi skapat dina e-postkonton rekommenderar vi att du omedelbart sätter ett nytt lösenord för ditt konto genom administrationspanelen för e-post för enskilda konton, eller Loopia kundzon för samtliga konton.

För att lägga till ett Loopia e-postkonto i din telefon eller dator, vänligen se denna samlingsguide som inkluderar detaljerade steg-för-steg instruktioner hur man lägger till sitt e-postkonto i alla de vanliga e-postklienterna och telefonerna.