Entourage

Nedan har vi sammanställt en guide på hur man konfigurerar Entourage med att kunna hämta och skicka e-post. Klicka på bilderna för att kunna se dem i större storlek.

Entourage 2004

Entourage är Microsofts e-postklient för Mac. Entourage ingår i Microsofts Office-paket.

Installera POP3-konto

Så här gör du för att installera ett POP3-konto i Microsoft Entourage 2004 för Mac OS X.

Starta programmet enligt de medföljande anvisningarna. Gå in under menyn Entourage och välj Kontoinställningar…. Klicka på Nytt och välj Konfigurera konto manuellt för att gå vidare.

Här väljer du POP och väljer OK för att gå vidare.

På nästa sida anger du nedanstående information.

Du har nu angett alla uppgifter som behövs för att du ska kunna kontrollera ditt e-postkonto. Klicka på OK för att slutföra installationen.

Installera IMAP-konto

Så här gör du för att installera ett IMAP-konto i Microsoft Entourage 2004 för Mac OS X.

Starta programmet enligt de medföljande anvisningarna. Gå in under menyn Entourage och välj Kontoinställningar…. Klicka på Nytt och välj Konfigurera konto manuellt för att gå vidare.

Här väljer du IMAP och väljer OK för att gå vidare.

På denna sida anger du nedanstående information.

Under Avancerade sändningsalternativ anger du nedanstående.

Åsidosätt standardport för SMTP
587
SMTP-servern kräver verifiering
Bocka för och kontrollera att nedanstående är valt: Använd samma inställningar som på servern för inkommande e-post

Du har nu angett alla uppgifter som behövs för att du ska kunna kontrollera ditt e-postkonto. Klicka på OK för att slutföra installationen.

Redigera konto

Så här gör du för att redigera ett e-postkonto i Microsoft Entourage 2004 för Mac OS X.

Starta programmet enligt de medföljande anvisningarna. Gå in under menyn Entourage och välj Kontoinställningar…. Markera ditt e-postkonto, klicka på Redigera och välj Konfigurera konto manuellt för att gå vidare.

På denna sida bör du ha angett nedanstående information.

Under Avancerade sändningsalternativ anger du nedanstående.

Åsidosätt standardport för SMTP
587
SMTP-servern kräver verifiering
Bocka för och kontrollera att nedanstående är valt:
Använd samma inställningar som på servern för inkommande e-post

Du har nu angett alla uppgifter som behövs för att du ska kunna kontrollera ditt e-postkonto. Klicka på OK för att slutföra installationen.