Dinstudio

För att delegera din sida till DinStudio:

Logga in i din [Loopia Kundzon].

Sök upp och klicka på din domän som du vill peka. Klicka därefter blå knapp Namnservrar. Du får se en lista som kan innehålla namn på två eller flera servrar redan. Sudda ut dem och ange sedan överst de servrar som du fått från DinStudio (vanligtvis ns1.dinstudio.se och ns2.dinstudio.se). Slutför genom Byt namnservrar nedtill.

• Observera att namnserverbyte påverkar hela domänen, dvs även e-post t ex. I det fall du har t ex e-post igång hos oss, då ska du i stället göra en www-pekning, inte namnserverbyte. Vänligen kontakta oss för frågor kring detta!
  • Notera att ett namnserverbyte kan ta upp till 48 timmar att träda i kraft.