CitySites uppdatera Windows 10 Mail

Denna guide visar hur du uppdaterar dina serveruppgifter i Windows 10 mail.

Om du idag ansluter med POP och har inställningen att spara en kopia på servern utan att den raderas (en kontoinställning vi verkligen inte rekommenderar).

Följ då först denna guide innan du går vidare med ändringen nedan.

Om du idag ansluter med IMAP rekommenderar vi att du tar bort kontot och sedan lägger tillbaka det igen via denna guide

Om du hellre vill uppdatera dina serveruppgifter kan du följa denna guide:

Lokalisera det lilla kugghjulet för att öppna dina inställningar

Välj sedan “Hantera Konton” i högermenyn och klicka på det konto du vill uppdatera.

Välj sedan inställningarna för synkronisering och Inkommande/utgående serverinformation

Uppdatera sedan serverinställningarna enligt bilden nedan och spara sedan om,