City Sites WordPress kan ej ladda upp nya filer

Denna guide visar hur du löser felet där du får upp felmeddelanden liknande:

Unable to create directory uploads/2018/02. Is its parent directory writable by the server?

Troligen har du då i din WordPress angett något som kallas den absoluta sökvägen till dina mediafiler. Den sökvägen pekar troligen mot dina gamla tjänster hos CitySites.

Så här löser du detta.

Logga in i din administrationspanel för din sida (wp-admin).

Gå till Inställningar–>Media

Ändra den övre sökvägen som just nu troligen börjar på /storage/ till att enbart vara wp-content/uploads

Spara sedan ändringarna och försök igen att ladda upp nya bildfiler.