City Sites uppdatera iPhone

Denna guide visar hur du uppdaterar din iPhone till att ansluta mot Loopias epostserver.

Om du efter denna ändring får upp alla meddelanden som tomma och skickatdatum 1970- , gör då en återställning/reset av din telefon.

För iPhone rekommederar vi att man tar bort kontot och sedan lägger tillbaka det enligt denna guide

Om du hellre bara vill uppdatera servernamnen i din iPhone gör du följande:

1. Gå till Inställningar–>Konton och lösenord
  2. Klicka på din epostadress och klicka sedan på den igen i nästa fönster
  3. Ändra server för inkommande epost till: mailcluster.loopia.se
  4. Klicka på SMTP (Server för utgående e-post)
  5. Klicka på din primära server
  6. Uppdatera värdnamnet till mailcluster.loopia.se
  7. Användarnamn skall vara din epostadress och lösenordet är epostadressens lösenord. Dessa uppgifter är ett krav att du har ifyllda.
  8. Spara sedan och testa att skicka ett meddelande.