City Sites uppdatera inställningar i Outlook

I och med att City Sites kommer att stänga ned sina tjänster kommer du att som tidigare kund till City Sites nu att behöva uppdatera dina inställningar i din e-postklient för att även i framtiden kunna skicka och ta emot e-post.

Om du idag ansluter med POP och har inställningen att spara en kopia på servern utan att den raderas (en kontoinställning vi verkligen inte rekommenderar).

Följ då först denna guide innan du går vidare med ändringen nedan.

Uppdatera IMAP/POP3-server

Gå in under Arkiv–>Kontoinställningar

Välj det konto som du vill uppdatera och välj “Ändra”

Uppdatera servernamnet för inkommande och utgående epost till: mailcluster.loopia.se

Klicka sedan på “Fler inställningar” och kontrollera att du har korrekta inställningar enligt nedan bilder:

Om du ansluter med POP3 ska du här ange port 110 (995 för SSL) för inkommande och 587 (465 för SSL) för utgående.

Fungerar det ej efter ändringen?

Om det ej fungerar med ovanstående inställningar rekommenderar vi att du istället tar bort IMAP-kontot (Ta ej bort ditt POP3-konto utan skapa bara en ny IMAP-anslutning) och lägg sedan till ett nytt IMAP-konto enligt följande guide